langedijk
Adres:

Dorpsstraat 547
1723 HA
Noord Scharwoude
0226 32 02 42

Openingstijden:

dinsdag - vrijdag  
10.00 - 17.00 uur
zaterdag
10.00 - 16.00 uur

plattegrond

 

facebook

 

SARI FAIR FASHION LANGEDIJK

Onze zaak staat op een unieke locatie in het hart van Langedijk, midden in het gezellige centrum van Noord-Scharwoude, waar nog voldoende parkeergelegenheid is. Parkeermeters moeten hier nog uitgevonden worden.

Heel lang geleden was in dit pand een melkwinkeltje gevestigd. De laatste jaren werd het alleen als woonhuis gebruikt, door de winkelbestemming echter kon SARI Fair Fashion hier in 2007 haar winkel openen.

Er moest wel een grondige verbouwing aan vooraf gaan, maar gelukkig zijn de oude elementen bewaard gebleven. Het balkenplafond is behouden gebleven, zo ook een eeuwenoude muur in de winkel, herkenbaar aan de oorspronkelijke blauw/grijze kleur.

Onze winkel wordt "gerund" door een team van dertien vrijwilligers. Wilt u ook vrijwilliger bij ons worden? Kom dan eens langs/binnen in onze winkel of bel 0226-320242 voor meer info.   

 

U kunt ons nu ook volgen via facebook!!

 

 

 

Heerlijk weer al die kleurtjes......... (zie collectie)

 

 

 

                                       .

Vindt u het gezellig om met vriendinnen of collega's te gaan shoppen maar hebt u daar overdag geen tijd voor? Kom dan naar SARI Fair Fashion Noord Scharwoude (zie pagina Nieuws).

 

facebook