oene
Adres:

Keizerstraat 5
8167 NE Oene (gem. Epe)
tel. 0578 641692

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag
09.00 - 12.00 uur

en op afspraak.

plattegrond

 

 

 

SARI Fair Fashion Oene

kleding rek Oene

De winkel

Tegenover de kerk in Oene, een dorp aan de rand van de Veluwe bij Epe, is de eerste SARI winkel gevestigd. Het aanbod in onze winkel is kleding voor dames.

Een belangrijk deel van de kleding in onze collectie is van het eigen SARI merk. Andere merken die we voeren zijn onder meer Bo Weevil (Ecotton), Global Woman, HempAge, Lana en Komodo.

Een kleurrijke stoffencollectie springt meteen in het oog. Met onder meer kalamkari uit India, ikat uit Bangladesh en zeefdruk uit Nepal. Leuke aanvulling zijn knopen van been, cocos, hout en schelp.

Onze collectie zijden, katoenen en wollen sjaals is bijzonder de moeite waard. Voor een opvallende ketting kunt u ook bij ons terecht.

Tevens hebben wij diverse modellen en kleuren tafelkleden.

Het begin

SARI is in 1989 in Oene begonnen met een textielwerkplaats. Via eerlijke handelskanalen werden kleding en stoffen ingekocht. Van een deel van de stoffen werd hier kleding gemaakt.

De kleding voor het merk SARI krijgt hier nog steeds vorm. Het grootste deel van de productie vindt plaats in Bangladesh, India, Nepal en Peru. Een klein deel van de kleding wordt hier geproduceerd.

Voor alle producenten van wie we importeren zijn we aangesloten bij de World Fair Trade Organization en erkend door de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels.

                                    certificatie lvvww

nieuws

SARI Fair Fashion bestaat 25 jaar.

Ruim 100 quilters werkten mee aan dekens voor kinderen die het moeilijk hebben. Ze zijn in Oene te zien van 20 t/m 29 maart.

 

 

Informatie

Heeft u iets aangeschaft en wilt u meer weten over:

de producent

de techniek