oene
Adres:

Keizerstraat 5
8167 NE Oene (gem. Epe)
tel. 0578 641692

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag
09.00 - 12.00 uur

en op afspraak.

plattegrond

 

 

 

SARI Fair Fashion Oene

Nieuw in ons assortiment


logo

830x830 2830x830

 

In 2007 in Duitsland begonnen met een kleine collectie t-shirts, inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf dat meerdere collecties per jaar voert, bestaande uit broeken, jurken, vesten, jasjes, accessoires en natuurlijk nog steeds t-shirts. De Armedangels-collectie wordt gemaakt van 100% biologisch katoen, gerycled katoen, 'modal' (vezels van duurzaam beukenhout) en geproduceerd onder eerlijke omstandigheden (fair trade en GOTS-gecertificeerd). Armedangels wil meehelpen een einde te maken aan de misstanden in de kledingindustrie en een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Zo steunt het merk Indiase katoenboeren bij het overgaan op
biologische landbouw, waarmee op termijn
minder kostbaar drinkwater verloren gaat en de grond niet verontreinigd wordt met schadelijke chemicaliën. Daarbij
betaalt Armedangels katoenboeren meer dan gebruikelijk, waardoor zij in staat zijn hun families te onderhouden en hun kinderen naar school te sturen.

Volgens oprichter Martin Höfeler schuilt het succes van Armedangels erin dat er net zoveel aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de kleding als aan het feit dat het duurzaam is. "Omdat mensen er goed uit willen zien, is voor ons het ontwerp net zo belangrijk als duurzaamheid”, aldus Höfeler.

 

Nieuwsbrief

nieuwsbrief AO 22 zomer 2018

 

 

 

Sari Fair Fashion Guarenteed

 

 

Informatie

Heeft u iets aangeschaft en wilt u meer weten over de producenten waar SARI Fair Fashion zelf van importeert dan kunt u hier meer informatie vinden. Bij kleding vindt u meer informatie over de kleding merken waar we bij inkopen.