oene
Adres:

Keizerstraat 5
8167 NE Oene (gem. Epe)
tel. 0578 641692

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag
09.00 - 12.00 uur

en op afspraak.

plattegrond

 

 

 

SARI Fair Fashion Oene

shirtjes met print van Paala en armedangels

Tegenover de kerk in Oene, een dorp aan de rand van de Veluwe bij Epe, is de eerste SARI winkel gevestigd. Het aanbod in onze winkel is kleding voor dames.

018025031

Een belangrijk deel van de kleding in onze collectie is van het eigen SARI merk. Andere merken die we voeren zijn onder meer Armedangels,  HempAge, Lana, Paäla, Thought en Tranquillo.

Een kleurrijke stoffencollectie springt meteen in het oog. Met onder meer kalamkari uit India, ikat uit Bangladesh en Nepal. Leuke aanvulling zijn knopen van been, cocos, hout en schelp.

Onze collectie zijden, katoenen en wollen sjaals is bijzonder de moeite waard.

Tevens hebben wij diverse modellen en kleuren tafelkleden.

Het begin

SARI is in 1989 in Oene begonnen met een textielwerkplaats. Via eerlijke handelskanalen werden kleding en stoffen ingekocht. Van een deel van de stoffen werd hier kleding gemaakt.

De kleding voor het merk SARI krijgt hier nog steeds vorm. Het grootste deel van de productie vindt plaats in Bangladesh, India, Nepal en Peru. Een klein deel van de kleding wordt hier geproduceerd.

Voor alle producenten van wie we importeren zijn we aangesloten bij de World Fair Trade Organization.

nieuwe collectie

Tr jurk Loretta waves chili 1500x1500 uitn

 

 

Sari Fair Fashion Guarenteed

 

 

Informatie

Heeft u iets aangeschaft en wilt u meer weten over de producenten waar SARI Fair Fashion zelf van importeert dan kunt u hier meer informatie vinden. Bij kleding vindt u meer informatie over de kleding merken waar we bij inkopen.